7/3/10

Dia de la Dona

FELICITATS! En el DIA DE LA DONA Felicitats a totes les persones que fan avançar la societat en el respecte a la dignitat de tots i cadascun dels éssers humans i, concretament, de totes i cadascuna de les dones que fan del dia a dia una lluita pels drets humans!!! Al nostre centre celebrem el dia de la dona recordant a totes aquelles persones que han fet del seu nom (Marie Curie, Pilar Miró, Maria Montessori, i tantes altres) una història viva i que perdura als nostres dies. Cada curs en aquest dia treballarà la vida d’una d’aquestes dones i per finalitzar, farem una exposició a l’entrada del centre. A la classe de infantil anem a decorar flors per regalar-les a les mares i celebrar així que elles són especials.
Ací trobareu models de flors per pintar: http://picasaweb.google.com/cosescole/ANIMALSFLORSPrimavera#

2 comentaris:

  1. MUCHAS GRACIAS POR SER UNA MAESTRA EJEMPLAR,IRIS ESTA SUPER CONTENTA CONTIGO Y TE QUIERE MUCHISIMO.GRACIAS POR CUIDAR DE ELLOS Y ENSEÑARLES TANTAS COSAS Y EXPERIENCIAS.YO COMO MADRE TE AGRADEZCO TODA LA ILUSION QUE PONES DIA A DIA EN TUS NIÑOS.TAMBIEN ES UNA TRANQUILIDAD SABER QUE ESTAN EN UN BUEN CENTRO CON BUENOS PROFESIONALES.CON MUCHO CARIÑO,IRIS,JOSE Y CONCHI

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Conchi per aquest comentari que fas; ja que a vegades una es questiona moltes coses: si els xiquets aprendran, si estaran agust, si no tindran massa tasca. La veritat no havia rebut cap comentari d'aquestos i estic molt emocionada. Gràcies de nou i que conste que el treball no és solament meu vosaltres sou el principal suport per fer crèixer aquestos xiquets i xiquetes que tenen un gran futur per davant!!

    ResponElimina