1/7/10

Un dia especial...

Avui la veritat ha sigut un dia molt actiu reunions d’última hora, arreglant-ho tot per al proper curs, de tot un poc... però el més significatiu i de veritat que arriba al cor és l’acomiadament de les persones que han passat un any al nostre costat, d’eixes persones que dia a dia recorren gran quantitat de quilometres, que arriben a les aules amb un somriure, amb ganes d’educar, d’oferir el millor que tenen, d’innovar, en definitiva de fer la seua feina de la millor manera possible.
Parle de totes i tots aquells interins que encara no tenen plaça definitiva o persones que encara que tenen la definitiva estan lluny de casa, però el millor és que en cada aula, en cada cole hi ha un grup de xiquets i xiquetes esperant-los i si un dia fallen només fan que preguntar per ells/elles. Això dona vida i gana de seguir amb aquest món de l’educació per lluny que estiga l’escola.
“Dedicat a tots i totes els/les que omplin de vida les aules de les escoles”.
Felicitats per eixe gran conta quilometres que no para de rodar!!!

Sara, Gloria, Silvia, Luís, Raúl, Ana, David,..................

1 comentari:

  1. Moltes gràcies, avui és el primer dia de vacances i ja vos trobe molt a faltar, gràcies al teu bloc sempre estarem juntetes. Bessets

    ResponElimina