27/11/10

27 de novembre "DIA DEL MESTRE/A"

FELICITATS A TOTS ELS/LES MESTRES QUE DIA A DIA FAN D'AQUEST XICOTET-GRAN MÓN DE L'EDUCACIÓ UNA REALITAT AMB IL·LUSIÓ!!

Per als que són, per als que no ho són, per als que arribaran, per als que ja han arribat, per als que han marxat, per als que marxaran, per als que queden, per als que estan, per als que vindran, per als bloggers, per als que van quedar en el camí, per als que van arribar a última hora, per als que somriuen, per als que s'enujen, per als que......

PER A TOTS I TOTES VOSALTRES MOLTES FELICITATS!! Imatge estreta d'una guia d'estudiants.

Des d'aquesta finestreta m'agradaria felicitar a totes les companyes i companys BLOGGERS que fan dia a dia que s'obriguen les aules per aquesta finestreta i ens permeten vore el que hi ha dins i la gran tasca que fan.GRÀCIES MESTRES!!! FEU UNA ULLADA PER AQUESTES FINESTRETES: Meus Trabalhos Pedagógicos " EL PAÍS DE LOS ENANOS" + 3 365 contes A MÍ ME GUSTA EL COLE Aprendo haciendo Aprendre a ser mestra... ARTE EN LA ESCUELA Asesoría Infantil CEFIRE de Elda AULA DE PT Baules de color Brujitadelux BUSCANT IDEES cantinho atividades CEIP. MIGUEL HERNÁNDEZ (LA CIGÜEÑA) Clase de 5º y 6º Competències bàsiques CREA Y APRENDE CON LAURA DESARROLLO INFANTIL Y ATENCION TEMPRANA DIARI D'UNA MESTRA D'INFANTIL DIRIGIENDO MANITAS Dolors Todolí Educació Infantil http://educadorasdelmundo.blogspot.com/ EDUCADORAS DE INFANTIL El bagul de les lletres El bloc de P3 del Pau Casals » classes El Blog de Ciro. Actividades de Lápiz y Papel. http://blogdelosmaestrosdeaudicionylenguaje.blogspot.com/ El Blog de Rincones del Jardín EL BLOG ENCANTADO el pati dels petits El racó de l'infant El Racó dels Nens EL RINCÓN DE INFANTIL Elrincóndemaricarmen mailto:TOD@S Estudillengua historias de mi cole Idees magistrals InvesTICant Juani maestra infantil Kindergarten LA CLASE DE LUNA La Paraula Vola Las Recetas de Florelila Libretas de colores lola LOS BOLSILLOS DE LA MAESTRA Los cuentos de Nati maestrazone Mi aula de clases Mi Aula de Infantil Mi grimorio escolar MICIBERAULAINFANTIL Mil recursos educación infantil Mis recursos didácticos Moduls FP Cuina i Gastronomia. MUNDO DOS GIFS Música, Mestre!! Nosaltres també som artistes NTAE: Noves tecnologies aplicades a l'educació NUESTRO DIARIO Obrim una finestra al món PEQUEÑOS ARTISTAS, GRANDES OBRAS Pescant idees - Educació Infantil 0-6 PICASA EN EDUCACIÓN Pinzellades al món Poesia Infantil i Juvenil PREESCOLARES Premios de mi blog PRIMERO, PASITO A PASO PROFE... ¿QUÉ HACEMOS HOY? QUÉ HACEMOS HOY EN EL COLE? http://raconsdecolors.blogspot.com/ racó de plàstica RECURSOS DE EDUCACION INFANTIL RECURSOS PARA EL AULA Rincón de colorines Sabios chiquititos SECRETOS SOMNIS DE COLORS Sóc.Mestre TOCALOTODO Todo Inglés y Música para niños Trencaclosques Tres és companyia ¡Cuánto aprendemos!
I TANTS ALTRES............ (si algu vol afegir-se jo encantada d'apropar-me a la seua finestreta i fer noves amistats blogger)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada