29/1/12

I si no podem anar a Egipte!?

Aquest projecte ens està enriquint molt més del que em pensava, cada dia en volem més, descobrim en cada sessió un nou tresor, noves paraules i antigues formes de vida que cada jornada ens sorprenen més.
Algú dels xiquets va preguntar un dia si podíem anar a Egipte i després de veure on vivíem i on es trobava aquest país, van pensar que estava molt lluny i clar la pregunta és i si no podem anar a Egipte?

Doncs bé si la muntanya no va a Mahoma, que vaja Mahoma no!! I després del comentari de la mare d’Àngel que ella coneixia Egipte perquè havia anar de viatge de noces, a mi se’m va encendre la llumeneta i eixa oportunitat no la podíem desaprofitar.

Dijous VESPRADA DE LUXE, Vanesa va arribar a la nostra classe disposta a dur-nos a Egipte.


Que bonic, la veritat ens va contar coses impressionants, coses viscudes des de ben propet, com per exemple com s’entra a la Piràmide (que tots estaven emocionat) ens va fer la ruta i va comentar que es feia amb llanternes i Pablo al dia següent ens va portar una que ell tenia per entrar també, Saúl també la va dur a l’aula i molt altres van dir que també en tenien en casa.

Així com es deien les barques que utilitzaven els egipcis per pescar i transportar de tot, va dur roba típica, espècies, perfums, jocs.....

No hi ha paraules per explicar aquesta experiència tots van estar molt atents i van quedar encantats, tant que li van fer a la nostra ponent un detallet de cadascú en un dibuixet molt especial.

Vos recomane aquestes experiències tan properes per als alumnes ja que és tot un luxe vivenciar la cultura d’un país amb tants detalls. Gràcies Vanesa!!

Egipte a l'aula. on PhotoPeach
4 comentaris:

 1. Que bonic, Eva!! Eres una mestra de luxe!! I quina conferenciant més bona vau tenir!! Besades!

  ResponElimina
 2. Ja veig el camvit de Look del blog, m'agrada molt , de segur que disfrutarien molt els xiquets escoltant, son com esponjetes.

  ResponElimina
 3. Hola...I si no podeu anar, no passa res...però val la pena buscar com podrieu fer el viatge...
  Nosaltres ara en el projecte poètic i...més volen anar a León i estem buscant propostes...ells ja ho tenen clar i...!!!!!!!

  ResponElimina
 4. Gràcies pels vostres comentaris, sou de luxe!!
  La veritat és que supose, com tots els docents, intentem que els alumnes vivèncien per conèixer, que és molt important i viatjar a Egipte no podem,encara que Vanesa ens va informar com ho va fer ella, però el projecte de Pablo "Els Dinosaures" que farem el proper trimestre si que veurem d'anar a Dinòpolis seria UN LUXE i un final de projecte i curs APOTEÒSIC!! Toñi m'agrada que t'agrade el nou luc del bloc era necessari ja que la plantilla de les gorjus l'avien llevat degut al tancament del servidor, un canvi no ve malament.
  Bessets als 3!!

  ResponElimina