3/5/12

"Terra de Dinosaures"Ja estem en marxa amb un nou projecte Pablo va ser qui el va proposar i tots van estar d’acord, així que la nostra classe s’ha transformat en la TERRA dels DINOSAURES un lloc on han aparegut per art de màgia llibres, tota una invasió Juràssica, ous de dinosaures que no sabem quan obriran i que podrem trobar dins, un volcà que a la fi del projecte pot ser ens done una gran sorpresa i tota mena de materials que ens van introduint al món d’aquestos titans.

El tema va començar amb les idees de cada xiquet/a sobre els dinosaures, el que va ocórrer és que ells ja sabien moltes coses o bé de casa, o bé de llibres, sèries de televisió, revistes, així i tot molts van coincidir en les respostes i van fer un recull d’elles.

 
Després van dibuixar la terra dels dinosaures i van fer bàndol a les famílies per buscar informació. Cosa que no es va fer esperar, al dia següent la nostra biblioteca es va plenar de gom a gom i el cas es que cada dia apareix un nou llibre.

 
 
La setmana passada van esbrinar de que època eren els dinosaures i van donar sentit a la paraula dinosaure, després cadascú va inventar el seu dinosaure particular.
 
Encara que nosaltres hem començat aquest projecte, hi ha moltes companyes que ja l’han dut a terme, es per tant que al bloc de Fini: http://migrimorioescolar.blogspot.com
amb altres companyes Ana, Fini, Miren, Mireia, Noelia, han creat UN PROJECTE ENTRE TOTS un forma de intercambiar informació sobre el treball a l’aula, una forma d'estar totes conectades per saber que es fa a cada aula, en cada part d’aquest país, una forma de que les nostres feines no estiguen aïllades, sinó que entre totes puguem donar-li una continuitat a l’educació. Es per tant que em vaig apuntar a aquest projecte que està sent tot un èxit; per tant, companyes pose ací el segell d’ajuda per totes aquelles persones que vulguen fer la seva aportació sobre aquest tema. Estaré encantada de recollir-les per millorar la nostra tasca docent.


3 comentaris:

 1. Hola EVa: el tema de los dinosaurios ya aparece en el SITES de "UN PROYECTO ENTRE TODOS", el día 1 en la entrada de actualización de blogs colaboradores os dejamos el enlace para que pudierais saber los temas que ya han aparecido en este proyecto. Te dejo el enlace para que puedas ver las direcciones uqe ya aportaron en otra entrada de ayuda.

  https://sites.google.com/site/unproyectoentretodos/los-dinosaurios

  También te quería avisar que en tu entrada has puesto el blog de Miren enlazado con la dirección de MI grimorio escolar y ese no es mi blog, jiji es el de FINI.

  Buneo, esperamos que disfrutéis con el proyecto. Un saludo

  ResponElimina
 2. hola Eva, t'escric des del movil i no puc posar-te gran cosa, pero si que t'ofereixo uns bits q acabo de confeccionar de "DINOSAURES", els vaig penjar ahir al meu blog. Un petonet, no deixis de mirar el nostre "Sites" tal com t'ha dit la Miren q esta molt be. Agafa els meus bits i ja em diras si et serveix! http://mon-infantil.blogspot.com

  ResponElimina
 3. Gràcies per l'aclaració Miren quin ebolic!!.
  No dubtes Mireia que passaré per recollir eixos bits!! Gràcies per les vostres propostes.

  ResponElimina