1/4/14

Comencem a caminar...


A finals del mes de gener vaig començar de nou a caminar i és que després d’una maternitat he pogut comprovar que no es por tornar a caminar com a vegades una vulguera, perquè hi ha que pensar i que prioritzar en les coses importants, així que senc molt que aquesta xicoteta finestreta d’aula no estiga tant al dia com abans però jo a poc a poc aniré contant-vos que anem fent, sobre tot perquè pense que a les famílies els encantarà saber que fan els seus nanets.

Diuen que tots els començaments són durs, però que bonics una vegada estem en marxa i és que a finals de gener em vaig trobar amb una classe tota repleneta de marietes, Óscar, Shaun, Manuel, Isaac, Ramón, Izan, Diego, Lucía, Xavi, Mario, Fran, Alba, Noa, Nagore i Juan, 15 marietes que han resultat d’allò més faeneres.

A poc a poc hem anat reomplint la classe de treballets, inventant, i començant amb el meravellós món dels projectes... febrer i març han passat com un raig, així que vos deixe algunes cosetes que hem dut a terme ahhh!! i el projecte del Circ que estem a punt de concloure.


DIA DEL PAREDIA DE LA DONA

CARNESTOLTES

Dia de l'amor i amistat on PhotoPeach

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada