18/11/14

ELS OFICIS.
Si hi ha una cosa que als xiquets més els agrada i adoren és parlar de la seva família, així que este mes tot dedicat per a ells i es que la nostra o el pare són els millors, els que més estimem i no hi ha altres iguals.
Així que a poc a poc anem descobrint la família de cada alumne de la classe, però la cosa no acaba ací, hem portat a l’aula un tros de cada casa i dos vegades a la setmana una pare o mare d’un xiquet o xiqueta ve a la nostra classe a explicar-nos quin és el seu ofici.

Vos conte els primers que es van estrenar QUIN ÈXIT!! Ara tots pregunten quan vindrà la meua mare o el pare?? així que, a poc a poc, van passant per la nostra aula oficis de tota mena. Avui vos deixe una xicoteta mostra de la primera setmana i de passo m’aprofita per al curs d’aplicacions Web que porte...
Nosaltres continuem encantats amb els oficis dels pares!!


La primera setmana van descobrir al pare de JUAN, que és CONDUCTOR D’AUTOBÚS i es diu com ell Juan, ens va contar coses molt importants sobre tot relacionades en la seguretat dels autobusos i com hem d’estar en pujar i baixar; en pujar als autobusos tots s’han de posar el cinturó i romandre molt ben assegudets i per a baixar no espentar i mai passar per davant de l’autobús hi ha que esperar que marxe.
També ens va ensenyar el GPS que porta, encara que Juan ja ens havia contat que era un aparell que parlava per a que son pare no s’equivocara, alguns en la ronda de preguntes no van poder resistir a preguntar coses com si se punxa una roda que hi ha que fer?, si l’autobús puja a les muntanyes?, en definitiva una jornada sense desperdici!!


La mare d’IZAN que es diu Raquel, ens va apropar un ofici molt especial que és el d’envasadora de raïm i que en aquesta data és tan important, ja que als mesos d’octubre a desembre és quan es recull aquesta fruita que només a la nostra comarca del VINALOPÓ és la principal productora.

Al nostre poble hi ha diversos magatzems on es recull, es neteja i distribueix el raïm de taula amb molta cura i bon gust perquè a tot el món arribe amb la millor qualitat, doncs bé, la mare d’Izan ens va apropar aquest ofici tan bonic i gustos, que tots van poder assaborir.


La mare de DIEGO també ens va apropar un ofici que està molt a l’abast dels alumnes, ja que el veuen a diari, però sembla que és molt diferent quan és la mare d’un company qui el presenta.

Nosaltres per sentir proper el treball d’Elisabet (mestra de sisè) ens van desplaçar a la seva aula i allí ella ens va contar tot sobre el seu curs, els alumnes i l’aula que no era com la nostra, sobre tot perquè les taules i les cadires eren molt altes.
Ens va contar que donava anglès, valència, medi i moltes altres assignatures ja que era un curs molt important, també ens va ensenyar els seus alumnes i algunes de les activitats que feien. Tots van quedar encantats així que per acomiadar-se una frase “DAR AMOR CONSTITUYE EN SÍ, DAR EDUCACIÓN”  i un detall per a cada xiquet.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada