8/12/10

Coses i cosetes de Nadal

Recursos i activitats per al Nadal a l'escola En aquest recull trobareu Nadales: 1. Per escoltar: MP3 instrumental + veus i MP3 instrumental 2. Per cantar i interpretar: partitura instrumental + veus i partitura instrumental 3. En versió MIDI: MIDI instrumental Poemes de Nadal. Cavalcada d'Alcoi El Nadal té un munt de coses per vore, però després d'aquesta cavalcada màgica no podeu deixar de vore el "Betlem del TIRISITI". Betlems retallables i manualitats: Club. Telepolis Pàgines de recursos Nadalencs: tradicions, targetes, contes, models de cartes als reis: Tot Nadal

Recursos Nadalencs. Tota mena de dibuixos relacionats amb el nadal Enllaços a webs de Nadal Per decorar el betlem, felicitacions,els Reis Mags, el Pare Noel, etc PICASA:

Dibuixets variats. Mª Isabel

Siluetes i demés. Sara_ Ed Infantil

Belen Pecosetes. Morena

Desenhos Natalinos para Colorir.Projetos Educaçao

Molts picasa relacionats amb el Nadal.Diario zhenda.

PÀGINES VARIADES PER RECUSOS NADALENCS.

CANÇONER VALENCIÀ DE NADAL L'AVL, dins de l'any dedicat a Manuel Sanchis Guarner, ha publicat en edició facsímil el Cançoneret valencià de Nadal, juntament amb un CD de nadales. Es tracta de la segona edició del Cançoneret, de 1973, molt augmentada respecte a la primera edició de 1960. És un recull de nadales tradicionals valencianes, repartides en quatre capítols: cançons d'arguilando, nadales valencianes antigues, nadales religioses actuals i nadales profanes actuals, amb explicacions introductòries i transcripcions musicals.

2 comentaris:

  1. Gracias por el cançoneret valencià de nadal!!! No lo conocía.Saludos!!

    ResponElimina
  2. És molt curios i te tota mena de cancónetes que vene bé per aquestes dates!!

    ResponElimina