14/12/10

Jornades a València!!

Jornades Formatives a València!!!

El dissabte vaig tindre el gran plaer de gaudir d’una jornada formativa a València, però la cosa va anar més enllà. Soc membre de la xarxa un entre tants per compartir experiències TIC (Tecnologies de la informació i la comunicació) en València a les aules i em van proposar fer un Pecha Kucha per aquestes jornades i presentar-lo com una desconferència, socorro!! que era això, no sabia cert si podria fer-ho, la veritat era un repte una mica dur, fins a últim moment no ho vaig tindre clar, però desprès de l'orientació d’aquestos professionals sobre aquest format de presentació i el suport dels companys de d’escola d'anar, doncs...endavant que no es diga que fem enrrere...!!!! A poc a poc la presentació va anar tenint forma i el dissabte va vore la llum “Imagina Aula Viva” a València. Va ser una jornada molt animada de primer presentació amb dos gran professionals: Oreto i Laura i altres tants docents que van donar la seua veu per exposar de manera senzilla com millorar les pràctiques TIC a l’aula i sobre la nostra cultura "el Valencià". Cinc preguntes van fer que ens desplaçarem per fer grups de companys i companyes i conversar al voltant de qüestions com: - Quines són les dificultats, les pors i les limitacions per introduir en la pràctica docent les TIC? - Quins canvis de metodologia suposa la introducció de les TIC a l’aula? - Quina formació i infrastructura són necessàries per incrementar l’ús de les TIC?

D’aquestes preguntes i tantes altres van conversar en xicotets grups per fer una avaluació global dels resultats amb tots els assistents al final de la jornada, si voleu coneixer una mica més sobre les respostes no deixeu de visitar “1entre tants”.

Ací podeu vore alguns blocs de companys/es que allí vaig conèixer: http://blogs.escolagavina.com/400colps/ http://1entretants.ning.com/ http://imaginacioalpoder.blogspot.com/ http://escolasantanna.blogspot.com/ Ací el meu Pecha kucha i algunes de les millors imatges d'aquell moment. Jornades 1entre tants. València desembre 2010 on PhotoPeach

6 comentaris:

 1. Estic completament d'acord en el que diu el teu Pecha kucha!! El millor és compartir i enriquir-se! M'encanta. Enhorabona per la teua participació en les jornades!

  ResponElimina
 2. Guauu Eva, increible!! Enhorabona!!

  ResponElimina
 3. Gràcies pels vostres comentaris, la veritat va ser una experiència que mai oblidaré!!

  ResponElimina
 4. Gràcies, Eva, és de professionals com tu que a mi em cal aprendre; sort de la xarxa i de la generositat de qui en fa. Gràcies, novament.

  ResponElimina
 5. Sóc una mera aprenent en aquest MÓN de varietats i tot el que sé ho dec a gent com vosaltres que fan del dia a dia una lliçó d'educació.

  ResponElimina