24/1/11

La paraula PAU en 70 idiomes.

PABLO PICASSO/ LA PALABRA PAZ EN 70 IDIOMAS. Al nostre centre ja estem preparant la festa de la Pau, una data universal per la bona convivencia de tots i totes dins d'aquesta gran bola que és el MÓN i que a poc a poc hem de millorar. A la nostra aula ens assabentem de què és la pau? amb aquest llibre d'Emma Damon, una forma molt visual per treballar aquest tema.

A banda de llegir també prepararem activitats conjuntes amb tot el centre i com no, una coloma de "La Pau" per fer-la arribar a tots els raconets.

Al picasa de pizarra hi ha molt de material per celebrar aquesta data.

No deixeu de vore el bloc de les IDEES MAGISTRALS , ja que té tot un recull de material sobre aquesta data i està tot molt bé!!! PER SABER MÉS: Orientaciones Andujar "Archivos de la categoría ‘Dia de la paz"

Unitats didàctiques per al dia de "LA PAU" El llibre de "LA PAU" Alguns recursos per al dia de "LA PAU" Junta de Castilla i León

DONANT COLOR....

2 comentaris:

  1. Enhorabuena por el blog, me pasaré a menudo a visitarte. Te facilito mi dirección de blog por si te interesa mi recurso didáctico de cuentos infantiles. Espero que te guste:

    www.quincecuentosparacrecer.blogspot.com

    ResponElimina
  2. M'ha encantat el teu bloc de contes i a poc a poc anirem fent recopilació d'ells!!! Felicitats!!

    ResponElimina