7/4/11

"Eli la conilleta"

Dilluns de bon matí va arribar a la nostra aula una convidada molt especial. La mare de Claudia va fer el gran favor de dur a l’aula una conilleta, bé, dic conilleta perquè la veritat no se bé el sexe però com a la classe hi ha molt investigador van dir que era conilleta doncs bé, no parlem més.
Va arribar amb una caixa sorpressa i a poc a poc van anar coneixent-la!!! Quan va sortir de la caixa no podeu imaginar les cares dels xiquets i xiquetes i clar aquell animalet tan bonic havien de tocar-la. A poc a poc van anar fent amistats i també hi havia que buscar-li un nom. Tot va discorre molt ràpid i a la fi Eli va ser el nom escollit.
Però com els animals igual que les persones tenen unes necessitats, hi havia que posar-li aigua i com no donar-li de menjar. Delmira la nostra cuinera, molt amablement li va preparar un bon àpat i Eli no s’ho va pensar i clar com tots després torn de bany encara que la nostra catifa va ser un bon lloc per a ella. A poc a poc Eli es va incorporar a la vida de l’aula i a les visites, primer a la classe de la mestra Lidia de 4 anys i després a la classe de Paco els llunàtics de 5 anys. La pobra conilleta estava esgotada i a l’hora de dinar es va quedar somiant....
Per la vesprada Angel li va dur un poc més de menjar. I sobre les 5 menys quart ens van acomiadar d’ella. Quina experiència, sobre tot si Eli vos la contara!!!
"La conilleta Eli " on PhotoPeach Que hem observat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada