30/9/12

La verema a l'aula

Divendres de verema, no, no penseu que van eixir a veremar, encara que alguns xiquets i xiquetes si han vist aquesta experiència. Tot va començar arrel a la dita de setembre, que casualitat que Ainhoa i altres xiquets sabien que era la verema i ens ho van explicar, el cas es que la cosa va anar més enllà i vam continuar amb el procés del cicle del vi, però que són paraules davant de l’experimentació, ja do deia Confucio “dejame hacerlo y lo retengo”.


Així que les casualitats de la vida, eixa vesprada vaig veure a l’avi d’Ainhoa (és el que te viure en un poble xicotet tots ens coneixem i ens ajudem en el que podem) i li vaig comentar si ell podria apropar-nos un poc raïm de fer vi a l’aula. L’home encantat i de matí ja teníem a l’aula el raïm, però no tan sols de verema, també ens va portar raïm moscatell per menjar i veure la combinació de sabors de cadascú.

Des d'aquesta finestreta agrair de tot cor a la família d'Ainhoa aquesta experiència tan enriquidora per als alumnes..


Un divendres de sabors que van gaudir al màxim!!
La verema a l'aula on PhotoPeach

4 comentaris:

 1. ¡Qué buenísima pinta tienen esas uvas! A mi también me parece muy interesante trabajar el tema de la vendimia en el cole. Un saludo.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ana tenemos la gran suerte de poder vivir estas experiencias en el aula y esta bien aprovechar todo lo que nos rodea. Estoy de acuerdo contigo.

   Elimina
 2. ¡¡Qué uvas más hermosotas!!El zumo de las tintas debió estar riquísimo.Me parece una experiencia estupenda.Un besazo.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Pilar la verdad es que guardamos un poco porque nos explicaron que después de reposar el azúcar empieza a macerar dando paso a lo que sería el vino. Todo un espectáculo!!

   Elimina