9/10/12

Els nostres colorsAquestes setmanes hem viscut la festa del nou d’octubre plena de preparatius que van culminar ahir de forma espectacular.

La setmana passada van estar contant el conte de l’oroneta i el rei i com be diuen hi ha que narrar i deixar imaginar, doncs això van fer desprès de contar-los el conte Álvaro va exclamar – I això es de veritat! I tots emocionats van començar a dibuixar...


Aquesta setmana hem fet diverses representacions de com Jaume va conquerir València, però que casualitat que Urko ens va acostar més si cal aquest conqueridor tan especial amb una revista i amb l’auca de Jaume I; com be van observar alguns estava en còmic que xulo!!
Després cadascú va immortalitzar aquesta història.


Per finalitzar aquest dia van elaborar un casc per sortir a gaudir d’una representació magistral dels alumnes de sisè amb la seva mestra Elisabet.


podreu veure més fotos a la web del centre: http://ceiplaromana.edu.gva.es/


Aquest any aquesta representació ha sigut especial ja que hem pogut gaudir del nou castell a més a més com si es tractara d’una sèrie de color  cada aula va confeccionar una senyera amb els colors de la nostra però amb molta creativitat.

2 comentaris:

  1. I love your castles! I can imagine your student have really enjoyed this unit of work! I am sorry, I only have English, and use google translate to read your words :) I would love you to visit me at Dream Painters!

    ResponElimina
  2. ¡Menuda semana habéis tenido! Todas las actividades fantásticas. Un saludo.

    ResponElimina