24/9/11

MANUALIDADES INFANTILES

Aquesta setmana vaig rebre amb molta alegria la proposta de Rosa de la pàgina Web http://www.manualidadesinfantiles.org/

Mireu que ens conta.
"Me pongo en contacto contigo pues desde hace muy poco estoy inmersa en un proyecto, se trata del mundo de las manualidades, donde mi intención es tratar de reunir en la Web todo lo que encuentro interesante, e intentar unificar en un solo sitio la máxima información de diferentes blogs que me gustan, tanto de escuelas como relacionados con la educación para tratar de categorizarlas y ordenarlas tipo directorio.

 

Creo que este proyecto puede ser bastante interesante para mucha gente, sobre todo para los padres de familia que educan a sus hijos en casa, profesores, educadores etc., ya que son muchas las ocasiones en las que yo misma como usuaria, me he encontrado buscando como hacer una simple rosa de papel, o una mascara de papel mache.

 

La propuesta sería publicar tus manualidades en el blog de las www.manualidadesinfantiles.org citando la autoría en cada manualidad.


También hago concursos por Hallowen, Navidad etc., con premio a las manualidades mas visitadas. Además estoy abierta a todo tipo de ideas y sugerencias para mejorar la Web"

El cas és que Rosa està interessada en el projecte dels joguets reciclats “JUGAR I RECICLAR” tota una experiència que va ocórrer al gener per part dels alumnes de la classe de les girafes i les seves famílies.

 

Clar Rosa que pots agafar les imatges que es troben al Picasa són totes meravelloses i la idea és que puguen aprofitar aquesta experiència altres famílies i que els xiquets  gaudisquen amb les meravelles de joguets que van idear les famílies girafes.

 
A banda, Rosa també diu que qui vulga hi ha un apartat a la seva pàgina on  si voleu publicar alguna manualitat que heu de fer. És molt bona idea aquesta de recopilar tota mena de manualitat, a vegades ens tornem boges per la xarxa buscant coses i si està tot recollit millor que millor!!

No deixeu de visitar-la i PARTICIPAR!!

3 comentaris:

 1. Ostres! Molt interessant. Amb el teu permís ho adjuntaré al meu bloc, crec que pot ser útil per a moltes persones.

  Educació i les TIC

  Gràcies de debó.

  ResponElimina
 2. Gràcies per la difusió Joel!! la veritat està molt bé aquesta pàgina!!

  ResponElimina
 3. Moltes gracies a tots vosaltres! Comentaris com aquests fan que cada dia ho agafi amb mes il.lució. Estaré sempre oberta a noves propostes per millorar la web! Una abraçada i visca les manualitats! :)

  ResponElimina