24/9/11

ENRIC VALOR L'AMOR PER LA LLENGUA

Una setmana apassionant la que ens espera a partir del dilluns dia 26 de setembre, amb la qual tindrà lloc l’obertura de l’exposició del GRAN ESCRIPTOR ENRIC VALOR, però no només podreu visitar aquesta exposició, hi ha tot un programa d’activitats dirigides per commemorar el centenari del naixement EL VALOR DE LES PARAULES.

Si vos trobeu prop heu de passar i no perdre aquesta oportunitat que compta amb persones tan importants com Vicent Brotons, professor de llengua i literatura de la UA, que farà la inauguració de l'exposició dimarts a les 20:00h; i dels alumnes de l’Escola de La Romana que faran diverses representacions.

Dimecres Marató de Rondalles i nosaltres la classe de les girafes tindrem el gust i plaer de participar amb rondalles, dites, endevinalles i versos del nostre poble, transmeses per persones majors i que els xiquets tornaran a reviure. Tot un espectacle!! A banda altres alumnes del nostre centre llegiran rondalles de l’escriptor.

Dijous espectacular amb la representació “EL MIG POLLASTRE” també per alumnes de l’Escola de La Romana.

Divendres explosiu, si hi ha una persona que conta i gaudeix de la vida rondallera és Emili Cerdà I Pilar Pastor que també es una gran contadora de histories del nostre poble, aquest dia NO HEU DE FALTAR!!

Diumenge finalitzarem amb molta tristor però a la vegada amb alegria per aquesta setmana de l’amor a la llengua, a les rondalles, a les paraules i a l’apropament de les amistats.

TENIU 7 DIES PER VISITAR-LA, NO HI HA EXCUSA!!2 comentaris:

 1. Hola Eva i felicitats pel teu blog!!!! m'encanta.
  Jo fa poquet he començat un nou blog:
  http://elspetitsinfants.blogspot.com
  A veure si t'agrada
  Fins aviat!!!
  Magda!!!!

  ResponElimina
 2. I tant que m'agrada i prompte t'obriré una finesreta en aquest raconét!!

  ResponElimina