9/10/11

Amb retard

Amb una mica de retard vos conte com va transcorre la setmana dedicada a Enric Valor.

De primer Vicent Brotons ens va fer un gran recorregut per la vida de l’escriptor i rondaire fent menció a algunes de les seves obres i anècdotes més significatives.


Dimecres els xiquets de infantil i primària van recitar diverses rondalles i algunes lectures de les seves obres.


Ací vos deixe una mostra del que van ser les nostres rondalles totes extretes de la gent major del poble, emulant a Enric Valor nosaltres també van recollir versos, dites, endevinalles dels nostres avis.

Dijous els alumnes de tercer i quart van representar la història del mig pollastre (les fotos les podreu veure a la Web del centre) i divendres apoteòsic final amb Emili Cerdà que va contar rondalles i van poder riure però de bó, històries que li contaven els seus avis dels seus rebesavís i així com una herència ha anat passant fins a ell, que a banda de bon rondaire podria dir-vos que ho VIU!! I Pilar altra dona del poble que també conta histories recollides de persones majors i que fins i tot la seva filla les ha recopilat en un llibre anomenat Això diu que era...
He de donar-li les gràcies a Toñi del bloc florelila y sus recetas, ja que la vaig assaltar divendres perquè m'explicara com es feia açò de les fotos en collage!! Molt bon resultat companyera no deixes d'endolcir-nos la vida!!

2 comentaris:

  1. De gracies res, tu que eres molt aplicada i es molt facil.

    ResponElimina
  2. Ja ja!! si no fos per cosetes com aquestes, que sempre hi ha gent disposada per ajudar!!

    ResponElimina