15/9/11

Tornem a l'Escola!


Ja hem començat el curs les girafes han arribat amb dos pams més d’alçada i totes encantades de tornar a veure als amics (algunes una mica tristes per deixar la casa, però en pocs dies tots en marxa).
La nostra aula ha canviat ara ens trobem a P-4 que és un curs molt important, això vol dir que anem creixent en tots els sentis i la llarg del curs aprendrem molte coses.

Tornem a l'escola. on PhotoPeach


 Al llarg del curs cantarem cançons, treballarem la plàstica i totes les àrees que ens ajuden a créixer com a personetes.

Aquest curs va a ser molt especial ja que la nostra aula s’ha transformat en un mon de màgia i fantasia, coneixerem les lletres amb el conte del país dels savis del llibre “El ritmo en la educación preescolar” Ed. Ediciones paulinas. Encara que és un llibre de fa uns anys treballa totes les lletres de l’abecedari en forma de conte i es molt bonic com que està en castellà, nosaltres anirem traduint-lo, però vos deixe un xicotet fragment original.

Hace muchos años que las letras vivían en el País de los Sabios sin conocerse. Mejor dicho, en tan simpático país, había cinco hermanas que vivían en la misma casa y se llevaban muy bien, pero las otras letras vivían solas y por esto siempre estaban tristes y aburridas.
¿Queréis saber como se conocieron?... (Continuará)
 Farem servir els llibres de Versos al sol d’Empar de Lanuza i Endevina Endevineta, sense deixar de banda les nostres cançons i rutines diàries.Vos deixe una xicoteta mostra del nostre material. Si cliqueu damunt el trobareu al picasa. Bon començament de curs a tothom!!
Projecte del RECICLATGE MOLT IMPORTANT A LA NOSTRA AULA però amb aquesta cançoneta prompte aprendrem.Aquest curs també farem servir el racó de "LA PAU" des que a 3 anys el dia de La Pau van llegir el llibre "Qué és La Pau?" a tots els va calar molt la idea de les coses que estaven bé i les que no ho estaven tant. Així que aquet curs a la nostra aula tenim un raconet especial per descansar i reflexionar sobre les coses que no fem molt bé o fins i tot relaxar-nos si estem una mica alterats (pot ser jo també el visitte)!!
Allí es troba el llibre de la pau i altres i en poc també hi haurà música relaxant amb cascos per escoltar-la i fer una paradeta després de l'estres jo ja vos dic que m'apuntaré!!! Aquesta idea està wxtreta d'un dels videos de redes, la vaig veure a un cole i ací està el nostre raconet de La Pau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada