5/11/12

Descobrint els pirates   Si hi ha una persona que coneix bé els PIRATES eixa és la nostra senyo Paloma i com en cada projecte sempre tenim una conferenciant, aquesta vegada no anava a ser menys.
Dimecres per la vesprada tots preparats inclosa la classe de 4 anys que es va apuntar a esta gran peripècia.

La pirata Paloma va arribar a classe com si es tractara d’una gran capitana només li va faltar el vaixell, el cas es que duia una capa d’autèntica pirata, barret i tot el necessari per endinsar-nos al món de les aventures.

A poc a poc la vesprada anava avançant i allò que havien previst en 30 o 40 minuts, es va allargar tant com vam voler molts dubtes, altres sorpreses i molt de misteri que la pirata ens va desvetllar.
Per concloure la vesprada i com tota bona pirata ens va desvelar el gran misteri del tresor que es trobava amagat al nostre centre (menys mal que el nostre conserge Joan és un gran còmplice de les nostres aventures). No vos conte més i vos deixe una xicoteta visió del que va ser la nostra vesprada pirata.

Una pirata a l'aula. on PhotoPeach

2 comentaris:

  1. "Dachavo" pirata mes meravellosa amb capa lujosa, segur que tots van pasar una vesprada estupenda.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Paloma és tota una experta en el tema i així ens ho va demostrar, els xiquets/es encantats i nosaltres imagina't tot un luxe. Gràcies pel comentari Toñi.

      Elimina