5/11/12

Monstres, Fantasmes i Bruixes...


I bruixots i esquelets i vampirs i dràcula i ... tata mena de monstres que van arribar dimecres a la vesprada a la nostra escola per compartir bons i terrorífics moments, però al llarg de tota la setmana, també van gaudir amb diverses activitats com fer vampirs, caretes que ens van proposar Pablo i Raúl, aranyes i unes galetes de la mà de Yolanda una nova amiga que cada dilluns i de la mà de David el mestre de religió ens dona idees per desenvolupar a l’aula.

Tot va sorgir donat que per celebrar la festa monstruosa el dimecres volien fer un berenaret, Álvaro va preguntar si anaven a fer aranyes de galetes i dits de bruixa com l’any passat i la veritat repetir doncs i fer altra cosa, però casualitats de la vida David el mestre de religió ens va donar una idea molt bona ja que la seva dona Yolanda te unes manetes d’or i ens havia fet una galeta pirata i clar a veure surten les preguntes – I això COM ES FA?? I de monstres que? no es va fer esperar i al dia següent galetes de monstres, ens va comentar com les feia Yolanda i nosaltres endavant. Dimecres de matí tot preparat per fer galetes monstruoses i de la mà de Ana Belen mestra d’angles que ens va donar una classe magistral a 5 anys elaborant les galetes amb tot explicat en angles va ser un luxe, però la cosa no va acabar ací a 3 anys Laura també va donar la seva classe magistral amb ingredients en anglés i tots bocabadats i a 4 anys tot un luxe la senyo Vanesa mestra de pràctiques va poder endinsar-se en tota una pràctica reial de com fer galetes a l’aula. Es o no es un luxe de cicle!!
El resultat espectacular i els xiquets encantats!!!


Festa monstruosa on PhotoPeach

 

2 comentaris:

  1. Cada vegada en sorprens mes, tendre que anar al cole (aunque siga en cotxe) per a revre classes de fer galetes qu'encara no m'atrevixc.
    Enhorabona

    ResponElimina
  2. Això si que no!! a tu no hi ha qui et supere el teu bloc de cuina és genial. Nosaltres som simples investigadores ja ja ja. http://florelilaysusrecetas.blogspot.com.es

    ResponElimina