4/3/11

CARNAVAL CARNAVAL, CARNAVAL ES FESTA...!!!

Un mes de Carnestoltes molt mogut; ens ha portat alegria, diversió, jocs, i molta feina tant pel projecte que hem fet com per les disfresses que s’han confeccionat, aquesta setmana alguns dels alumnes estaven una mica preocupats perquè encara quedaven xiquets que no havien pegat els gomets rojos als trages. Hui hem pogut gaudir de LES NOSTRES DISFRESSES DE MÚSICS per tot el poble el temps ens ha deixat una claror per poder sortir i gaudir. Aquestos músics ben previstos de instruments (xiulets) han avisat a tot el poble que hi havia festa al carrer. La desfilada ha finalitzat a la Casa de Cultura on hem ballat, i l’A.M.P.A ha fet una gran xocolatada amb fartons que alguns ben bé han gaudit!!!

Projecte de Carnestoltes.

Ah!!! però la festa no finalitza ací, tenim tot el cap de setmana per gaudir i disfressar-nos. Al nostre poble el diumenge “al Parc de la Nòria” sobre les 12 festeta de disfresses per a xiquets i xiquetes!!

A Alacant sobre les 6 de la vesprada, cercavila que començarà a la plaça de bous fins a la plaça San Cristòfol que conclourà amb una gran revetlla. Per més informació feu un clic ACÍ.

1 comentari:

  1. Hola està xulíssim. Podríes participar en el meu blog, faig un concurs de disfresses escolars. www.mestradeinfantil.blogspot.com

    ResponElimina