16/3/11

"Les botigues"

Aquest mes duem el projecte de les botigues i el dilluns vam anar a conèixer de prop una tenda del nostre poble. Es clar que hi ha moltes, però la més propera a l’escola es diu “Cantó”; així que dilluns a primera hora vam eixir de l'escola i camina que caminaràs, ens van trobar amb una farmàcia i clar no podíem passar de llarg, sobre tot perquè Saúl va dir - entrem, paraules màgiques, així que van entrar i que casualitat que allí es trobava la mare de Yaiza i ens va contar que estava comprant un xarop per a la tos. Inma la dependenta ens va explicar que productes hi havia a la farmàcia, però aquestos xiquets/es amb el que més es van fixar va ser en l’estant dels xiclets i clar a la bossa de la compra.
Tot seguit cap a la tenda, una vegada dins, Juli i Marga ens van rebre amb molta alegria i ens van mostrar les fruites i verdures que allí venien. Nosaltres comprarem taronges ja que tots tenien molta gana de fer-se un suc i molt agraïdes per la visita les dos germanes ens van regalar unes safates amb pernil dolç i salsitxó.
Per tornar cap al centre vam decidir fer altre recorregut i així visitar l’ajuntament, l’escola infantil i correus. A les seños Ana la mestra de religió, Ana i a mi hens hagués agradat anar cap al centre del poble per continuar visitatn botigues, però les girafes ja no podien més, una deia pipi, altra aigua i clar tot no pot ser així que cap a l'escola, que es van portar molt bé!! En arribar al centre i com que ja havíem avisat a les mares (divendres) tots duien un espremedor de taronges, així que...era hora d’esmorzar i tots ha fer suc de taronja.
No vos perdeu el resultat!!! Dir que cadascú es va fer el seu suc tot sol, alguns van compartir l'espremedor i altres van ajudar als que menys podien; les mestres a observar i a gaudir. Quina experiència més bonica!!!! "Les botigues del nostre poble" on PhotoPeach

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada