13/3/11

"Nous aprenentatges"

Dos dies d'unes jornades molt interessants, conèixer, comprendre i descobrir les característiques pròpies del nostre alumnat o tindre coneixements de forma pràctica per poder preveure possibles casos que es presenten a les aules o a la família.
Unes jornades que encara que han sigut curtes hem pogut gaudir de gent molt professional i que ens han apropat la realitat sobre diferents tematiques, com per exemple com actuar, com utilitzar els reforçadors davant TDAH o Conductes en Autisme que presentes els xiquets/es.
ASPRODIS ha realitzat una gran tasca per dur a terme aquesta jornada formativa i la veritat és que coneixem moltes formes d'actuació gràcies a les asignatures de la universitat i les orientacions de les mestres de Pt dels centres en la nostra vida laboral, però coneixer casos i caracteristiques concretes i tractar tant de prop les formes d'actuació ha sigut molt gratificant.

Cada individuo es original, creativo, único e irrepetible, posee fortalezas y virtudes y una inmensa riqueza interior. Los contextos escolares son espacios idóneos para poner en juego y potenciar los aspectos más valiosos, atractivos y deseables del ser humano.

Extracte d'aquest llibre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada