8/3/11

Sorprenent!!

Dissabte van continuar amb les ponencies sobre el treball per projectes realitzat per Maria Torres al cefire d'Elda; una gran professional de l'educació i amb un gran bagatge i maestria amb el treball per projectes. Just anaven a parlar del projecte del cor quan el seu fill que també l'acompanyava va fer un comentari "bó però sabeu que el cor té forma helicoïdal" (cares estranyes) però... què és això?. Ens va explicar que el cor és una banda múscular única, plegada sobre ella mateixa en forma hilicoïdal, es a dir sembla una baieta estirada i el moviment que té es com si l'escorreguesem.
Sorprenent!!!! El descobridor d'aquest fet és un home de Denia anomenat "Francesc Torrent Guasp" un Valencià que va lluitar per les seues ideologies i que segons conta la seua història a tots els congresos que anava portava cors butllits per despregar-los davant la gent i que tots vegeren que allò que ell havia descobert era veritat.
Després de molt lluitar aquest descobriment va ser reconegut per tots els cientifics i cardiòlegs. Podeu veure la seua història en aquest enllaç de la tv3 de Catalunya: http://www.tv3.cat/3alacarta/videos/900209
"L'home que va desplegar mil cors"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada